Apo Ke Bondo Blog Nih?

Mesti korang pikir… apo ke bondo blog nih? Bagi yg tak tau, Rizal Hafizuddin (RH) adalah antara karya pertama yang aku @ sanada_yukimura pernah publish, kat portal ukhwah.com. Tapi atas masalah2 teknikal, aku xleh post situ dah.

Janji tetap janji, blog ni hadiah aku tuk die hard fans yg ugut aku hari demi hari tahun demi tahun paksa aku sambung RH.

Special dedications to:

firdaus (usmad), shazarina (mukepetak), ain (aryna_wyduri), Khairunnisa (khairun89), sumayyah (hati_sumayyah), hafizah abdullah (alkhawariz_ayong84), najwa mnoor, aja_shamr(aja_shamr), zaidatul(zaidatul_05), sarah yasin (suwaiirah), azmiratul shazreen(pu3_solehah ), insaf(qurratul_ain), pena qalam(pena qalam), sumayyah(sumayyah mohd idris), atikah(atikah adawiyah), acikabu (faizal), nurul fitrah(fitrah01), nukman(nice_adden), norasiah shamsudin(lovelylace84), shaza na(itis_anazays), azzy_HK(azzy01), rina(mawardah_capri)

Sori klo korang juga fans RH tapi xde nama kat atas (atau pun salah di eja!)

Thanx sbb sapot citer aku yg xseberapa nih.. harap2 penantian korg berbaloi..esp si usmad tu. thanx guys! lov you all!

Responses

  1. ahjussi!

    hm…..finally..hampir2 tercapai la impian ‘kipas susah mati’ sanada yukimura nak baca RH nie sepenuhnyer & sewajarnye..hope xde la ‘road block’ kat depan g yer…=)

  2. salam RH..
    erk, terkezut juga hamba menjumpai blog ni.. tapi, mengapakah hamba tidak mengetahui akan adanya sambungan RH ini…?? yuki… yuki… punyer lah lama menanti.. rupanya dah ada di sini…

  3. 🙂
    Sorry.. x ready lagi nak war-warkan blog ni… sbb klo atikah perasan, kbykn posting cite cume cite lama
    🙂

  4. Salaam…eheh special dedication…
    Anyway biler RH chap 2 nak keluar? Masih menanti ni…

  5. macam2 boleh buat kalau xnak telur ayam yg kite baling tu pecah…

  6. Thank a lot bro. dah lama saya menanti.

  7. Ape ni Bro dah setahun tak update

  8. Hi to all Members. I’m new in this site and need help. Can anyone helpme to make posts? Thanks!

  9. bila mau smbung….?mana yg baru….??da 4 taon tggu nieh..hukhuk


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s