About the Author

Aku pikir-pikir, kenapa perlu aku susah-payah tulis cerita? Takde org suruh pun -kecuali die hard fans RH, tapi drg pun sblm aku post kat internet manatau aku wat cerita ni. Jadi kenapa aku nak sgt tulis sbnrnya..? Dua tiga hari lepas baru aku dpt jawab soalan tu.. sbb utama aku tulis adalah aku nak tau apa yg akan jadi lepas tuThe main reason I write is because I want to know what will happen next! Takde cara lain aku boleh baca cite selanjutnya kecuali aku menghabiskannya jugak! Best atau tidak aku taktau… tunggu je la rollercoster ni abes nanti.. huhu

Aniwe, semua ‘karya’ adalah hasil coretan keyboard sanada yukimura. sile-sile la contact aku kat rhafizuddin@yahoo.com

Advertisements

Responses

  1. “about the author”…apsal ringkas sgt en penulis..letakla detail skit. letak iklan “kelapa juice punch” pon ok kot…hehe

  2. wah..ade improvement npknye kt sini..hehe…tp bile nak ‘update’kn citernye..
    so, knape sy nk sgt baca citer yuki ni..jwpnye sama ngan yuki..sy nak sgt tau ‘what will happen next’..hehe..hidup yuki!!!..hee..

  3. btl la knp “about the author” ringkas sesgt..
    xder pic ker??nk tny sp yg bg inspirasi…de kaitan dgn idup u ker???

  4. hahaha.. penting ke? citer lagi penting kan..
    inspirasi? Allah la kasi.. sume dr Dia. sy xtau citernye mcm mana sampaila selepas sy taip.
    Citer ni fictional….taaapi, kalau masa baca tu terasa macam ade kene-mengene dgn yg idup (nama tu cam2 familiar jer, plot tu mcm pnah jadi jer).. manele tau kan…… huhu

  5. Bro adik ngan kakak saya pun ske kat RH. Ari tu saya curu-curi dengar doang sembang sal RH. Hehe kalau wat novel cetak comfirm dorang akan beli. Ha saya pun nak beli satu. Tapi nak yang special yang ada tandatangan bro Yuki


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: